Ügyfeleink elégedettsége az egyik legfontosabb számunkra, ebből látjuk, hogy mi az amire szüksége van ügyfeleinknek és mi az amin javítanunk kell. 

Íme néhány ügyfelünk írásos véleménye, amit ezúton is köszönünk! Ha Önnek véleménye van rólunk, mert már ügyfelünk volt, kérjük írja meg nekünk a splendiderd@gmail.com e-mailcímre!


RÓLUNK MONDTÁK


"Köszönet a Splendid Design Kft-nek a tökéletes munkát és a kedvező árat, a felméréstől az átadásig!

Nyugodt szívvel ajánlom önöket!

Köszönettel : V. Péter Gyál" (2013.08.11.)

02.jpg


 

"Tisztelt Cím!

2012. májusában kerültünk cégükkel kapcsolatba garázskapunk vásárlása kapcsán.
Ezúton szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni a gyors, precíz  és nem utolsó sorban szakmailag magasan képzett   kollégái illetve az Ön segítségéért.
A mai világban fontos hogy megbízzunk egymásban és amit kifizetünk azért megfelelő szolgáltatást  kapjunk.
Az Önök cége tükrözi a korrektséget és bízom benne, hogy ezzel nem csak én volt ügyfelük hanem a következő sok megrendelőjük  is szembesül.
Szép napot kívánok
Flórek Éva""Én egy régebben épült házban élek, tehát a felújítás, korszerűsítés folyamatos tevékenység nálam, tehát mindig van újabb fejlesztési feladat. Az ember mindig fél, amikor a házában egy feladat elvégzésére iparost keres. Ennek fő oka valószínűleg az, hogy nagy sok kókler van a piacon, lerontva ezzel a tisztességesen dolgozó vállalkozókat. A Splendid-design céget nekem az egyik kollegám ajánlotta, mivel központi porszívóst kerestem akkoriban, évekkel ezelőtt. A munkát jól végezték el, és a későbbiek folyamán - látva munkájuk minőségét - a garázs, valamint a kertkapu elkészítését és motorizálását is rájuk bíztam. Jó szívvel ajánlom a céget minden építkező embernek.

Ui.:
Kedves Csaba!
Láttam a garázskapu-karbartásos levelet, de nekem nem a garázskapuval volt gondom, hanem a kertkapuval, mivel az nyikorgott. Az alsó forgónál találtam zsirzó nyílást, de a felsőnél nem. Tehát jó lenne, ha erről is születne valami prezentáció.
Üdv:BG."


Tisztelt Fényes Úr!


Nagy szerencsémnek tartom amikor Önöket választottam ki  budaörsi kertem öntözőrendszerének kiépítésére. Interneten kerestem kivitelezőket és 5 ajánlattevő közül döntöttem az Ön cége mellett.
Ajánlatuk szakszerűsége és árfekvése kiemelkedett a többi közül.
Ezen pozitívumokat a megvalósítás teljes mértékben alátámasztotta. Minden egyedi kívánságomat figyelembe vették és mind minőségben, mind pedig  határidőben kifogástalanul oldották meg a feladatot.
Annak is örülök, hogy a kertészeti munkák - talajcsere, gyepszőnyegezés, ágyásszegélyezés, stb. -
kivitelezésével az Ön által  javasolt vállalkozót, a Gaben Garden Kft-t bíztam meg. Eredetileg más szervezetet akartam felkérni, de végül úgy ítéltem meg, hogy szerencsésebb olyan társvállalkozót felvonultatni, akikkel Önök már sok éve együttműködnek. Nos ez a döntés is helyesnek bizonyult, mert utóbbiak  a Splendid Design Kft.-vel azonos színvonalú munkát végeztek
Büszke vagyok, amiért az Önök remek munkájának köszönhetően gyönyörű kertnek lettem a birtokosa.

Hálás köszönet  a feladat  megvalósításában részt vett valamennyi közreműködőnek.

Üdvözlettel:

Heim Pál


Európai színvonalú ipari beruházásban vett részt a Splendid Design Kft.

Ipari garázskapukat és beltéri acélajtókat biztosított a cég
A törökbálinti ipari csarnok a Hörmann kapuk és ajtók beépítésével érte el végleges állapotát. Az autófényező- és karosszérialakatos üzem és szerviz így már nem csak teljesen biztonságos a remek nyílászáróknak köszönhetően, de a kliensek is esztétikus környezettel találkoznak, ha ellátogatnak a szalonba.

Ismét bebizonyosodott, hogy a Hörmann nem csak a családi-vagy társasházak számára kínál hatalmas és színes termékválasztékot a garázskapuk és bejárati ajtók terén, de ugyanúgy népszerű a márka az ipari és gazdasági épületek tulajdonosainál, a kis- és középvállalkozások, cégek által birtokolt ingatlanok esetében is. Zsidi József vállalkozó tulajdona az autófényező-és karosszérialakatos szerviz és szalon Törökbálinton, amely a magas minőségre és kiszolgálásra fekteti a hangsúlyt, éppen ezért volt fontos, hogy az általa birtokolt ipari csarnok is a lehető legmagasabb színvonalon készüljön el.
„A négy beszerelt ipari garázskapuval és a beltéri acélajtókkal lett teljes a szerviz, amelyeket a Hörmanntól igényeltünk. A kiválasztásnál egyértelmű volt, hogy csakis Hörmann termékek mellett döntünk majd, hiszen az ipari kapuk közül köztudottan ezek a legmegbízhatóbbak. Jó a hőszigetelésük, csendes működésűek és az sem volt elhanyagolható szempont, hogy szerettük volna, ha stílusban is illeszkednek a kapuk az exkluzív környezethez. Fekete antracit alumínium garázskapukat választottunk a fekete ablakokhoz és ablakkeretekhez. A Hörmann acélajtajai szintén beváltak - a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. Aki az iparban, a kereskedelemben, a mezőgazdaságban hosszú távra tervez, és a minőséget keresi, az csak ilyeneket használ.” - mondta el a vállalkozó.
Zsidi József azt is hozzátette: a beszereléssel is maximálisan meg volt elégedve, a Splendid Design Kft. munkatársai, Fényes Csaba vezetésével nagyon jó munkát végeztek. „Azt gondolom, hogy egy hihetetlenül magas színvonalú beruházásban vehettünk részt, amely bárhol Európában megállná a helyét, büszkék lehetünk erre a munkánkra.” – mondta el Fényes Csaba, a kivitelező cég ügyvezetője.

dsc09772.JPG


A HÖRMANN MAGYARORSZÁG weboldalán is megjelentek referenciáink:

22d89d21d6.jpg

Sok márkát és terméket körüllengenek a hívogató marketing féligazságok, de a valódi minőséget semmi más nem garantálja igazán, csakis a visszatérő ügyfél. A Hörmann kapukat bemutató referencia-cikksorozatunk harmadik részében egy újonnan épült házhoz, és a Hörmann kapuk terén sok pozitív tapasztalatot szerzett tulajdonosához látogattunk el.

Másodjára is Hörmann című cikket a következő linkre kattintva olvashatja el: CIKK>>


Pintér Zsolt, a legismertebb fejvadász és karrierszakértő is a Hörmann mellett döntött

Pintér Úr véleményét rólunk videó formájában oszttta meg velünk. A videóért kattintson ide: PINTÉR ZSOLT MONDTA VIDEÓ>>


 

 

 


 

NÉHÁNY FOTÓ A SPLENDID DESIGN KFT. ÁLTAL BEÉPÍTETT GARÁZSKAPUKRÓL